Follower

Isnin, 20 Disember 2010

kapal sal...

hehehe..semalam godek2 tpon my love... pastu terjumpa la sweet video yg xpernah aku tau... video nie dah lame dalm nset die... tpi aku xpnah nk tgk plak... tibe2 time nk upload pic aku n die tibe2 tergerak nk tgk video2 kt nset die.. then tibe2 terdiam aku bile tgk video nie... hehhehe... even simple but i really appreciate it.. coz... time die keje kat atas kapal pon die still ingt kat aku..=)) hehhehe... tq my dear..... tamooo gegaduh lgi aeh.. sowi pasl sal misunderstanding kat abg.... sowi sgt coz lukekan hati abg.... sal sayg abg sesangtt.. ni video abe time keje atas kapal.. hehheh...=) kapal tu ade tulis name aku.."SAL".... hehhehe.. pastu abe panggil name sall....chommel jew abe panggil name cayg... =P hehehhe... Love u lot... video

Sabtu, 18 Disember 2010

sedyh jew rase hati ni..

Aku duduk sendirian dikamarku,
menangis kesepian kernamu,
kau tinggalkan aku,
kau cari yg lain,
tergamakmu merobek hatiku.

Tapi setelah kau pegi aku
mendapat lebih baik darimu,
dia hargai aku,
dia sayangi aku
lebih daripadamu,
aku ingin kau tahu betapa ku gembira,
tidak lagi bersamamu,
namun pastinyar nanti kau akan sedari,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku,
yang kau perlu cintaku….

Isnin, 13 Disember 2010

sakit pewot plus kple....


kalini aku nk cite pasl sakit pewot aku bru2 ni.... nth la... xtau knpe sejak 2 menjak nie sakit pewot aku susah sgt nk kebah... sakitnye tuhan jer tahuuu.... guling2 aku... rupe2nye gastrik bercampur angin satu badan yg mana time aku urut tu... tukang urut tu ckp... angin jahat.. xnk kuar... sampai kn bila baik umah tukang urut tu sakit2 badan lepas urut aku... diew kate angin tu susah sgt nk kuar... patot la bukn men susah gi aku nk ken*** plus buang air... fuhh... sakit sangt... biler aku xmakan perut aku sakit.. biasea gastrikk.. tpi biler aku makannn... tuhan jer tau ape yg aku rase.. perut aku akan berkocak2... mcm ade pesta.... pusing3..... sakit sangt....pergi klinik dah 3 kli.. xe pape perubahann... hurm.... ape nk jdi ngn akuu... sekrg musim sakit pewot laagaknye.. kawan2 aku pon ramai gak mngadu sakit perot... tpi xtau la... hurmmm.... itu cerita pasl sakit pewot semenjak 2 menjak nie...



bukn setakat sakit pewot jew...... dri dulu x abes2 pning kple start dri degree..... bile la semue nie nk berakhir... ya allah... berat sungguh beban yg aku pikul ni ya allah... sakit sangt2.... nk tido mlm pon x lena... mmg xboleyh nk tido la... sellu aku wat happy jew depan family, friends and even dgn bf aku skli pon.. padahal tuhan jew tau mcm ne sakit yg aku alami.... hmm.... andainya satu saat nnti aku rebah n x bangkit lgi.. aku nk mohon maaf pd sesiape jew yg aku penah sakiti hatinya same ade sengaja atau x...mintak maaf atas salah silap sal.... halalkn makan minum... maafkan sal.... sal tulis mcm nie bukn dah nk matii lor... cume just nk bersihkn diri dri dosa sesame manusie... ehhe... sebenarnya sakit kpala sal makin hari makin kuat... sekali sekala jer menghilangg... time tu...
allah jer tau betapa bahagia n gembiranya hati nie..... klu boleyh nk jdi mcm dulu balik... xde sakit2 kple ke perut or pape sgt..dulu..klu nk sakit mmg jarg la.. tpi sekrg ni... hmm.... xpela ini semue dugaan allah pd hamba2nya... kite sebgi manusie perlu terime dgn redha n percaya yg allah menguji hamba2 yg disayanginya....=) aku nie degil... suh wat check up mmg payah bebenor la... yg kple tu...mase kat uitm segamat dulu aku ade wat check up kat klinik luar.. doktor suh wat scan.. aku wat.. tpi x amek result pon.. takutt... hurmm... just harapkn panadol jer tiap kli sakit... kadg2 sampi x boleyh nk bangun... hurmm... hopefully penderitaan sakit nie berakhir....ya allahh yg maha pengampun, pengasih n penyayang...... kau puihkanlah ah aku dari sakit yg menghapiri ku ini ya allah.. kau sihat walafiatkn lah diriku.. aku bersyukur kerana masih diberi pluang hiup diats bumi mu ini ya allah.... kau pulihkan lah aku ya allah... amin ya rabba alamin...=)

Selasa, 7 Disember 2010

Luahan hati seorang perempuan

Awak.. Tiap-tiap hari kita sms awk, call awak.. dulu awak suka kita selalu sms, call awak.. Tak puas dengar suara kita katanya awak. Tapi sekarang awak rasa sedikit rimas, mungkin awak sibuk dengan kehidupan.. Kita sms awak bukan nak ganggu awak selalu cuma kita nak awak tau kita selalu ingat awak..

Awak.. Kita selalu tanya mana awak pergi, kita selalu minta awak sms kita kalau pergi situ pergi sini, sms kita kalau dah sampai situ sampai sini. Bukan kita nak awasi gerakan awak, tapi kita terlebih bimbang. Katakanlah awak masih sms kita masa kat tempat A, tapi bila kat tempat B awak tak sms kita, so kita tau awak ada masalah kat situ.. Kalau awak rimas, takpelah.. Kita tak mintak dah buat macam tu.. Kita tau awak pandai jaga diri..

Awak.. Kita suka tengok awak pakai elok-elok.. Kita selalu tegur awak pakai macam tu pakai macam ni.. Kita suka tengok awak kemas je.. Kita bukan paksa awak pakai kemeja, jacket, Kita nak awak berpakaian kemas jer. kita tau awak tak rimas pasal ni.. Tapi kita tak reti baca hati awak.. Awak kena la terus terang ngan kita..

Awak.. Kita tak larang awak nak keluar lepak ngan kawan-kawan awak, tapi jangan la keluar melepak sampai 3,4 pagi.. kita risau sangat awak...Awak nak keluar, keluar je la.. Kita tak kisah.. Kita tau awak pandai jaga diri.hurmmm...

Awak.. Kita belikan awak itu, kita belikan awak ini, bukan kerana nak bodek awak, memang kita nak bagi.. Kita suka bagi hadiah kat awak.. Kita pun tak tau kenapa.. Awak jangan la bimbang, kita tak pernah mintak awak buat mcm kita buat. Jangan la rasa bersalah, kita tak pernah minta balasan dari semua tu..

Awak.. Kita selalu marah-marah awak.. Adakalanya kita tertenking awak.. Mungkin kita terluka ngan kata-kata atau perbuatan awak.. Awak...Kita tak pernah selitkan rasa benci dan marah kita kat awak.. Kita lebih pedulikan sayang kita kat awak dari tenkingan tu..

Awak.. Kita suka cakap banyak-banyak, cerita itu cerita ini ngan awak.. Maaf la kalau buat awak rimas.. Tapi kita suka borak ngan orang yang kita sayang.. Suka awak tau apa yang kita tau..Dulu awak selalu suka dengar kite borak2...

Awak.. Maybe awak kurang percaya kepada janji.. Tapi awak kena percaya kepada kita, janji tu bukan main-main bagi kita.. Kita akan tunaikan janji yang kita taburkan selama ni.. Cuma lambat atau sekejap saja. Kita tak nak hiris tangan sampai berdarah semata-mata nak tunjuk betapa ikhlasnya janji kita, cukup saja awak percaya dari air muka kita dan air mata kita..