Follower

Khamis, 16 April 2009

fokus..

hmm.. ari ni... aku dah xnk fikr pasl maslh aku lgi... aku terllu pnat untuk memikirkan soal itu... aku akan fokus kpd study... mggu dpan dah final.. knape aku x bersiap sedie?? knape aku amik sambil lewa... mane perginye sal yg cerie dan rajin seperti dulu...?? kemanekh hilangnye semangat ku itu??? yee,, sekarg sal akn bangun dan bangkit untk study dan berjaya mencapai ape yg dihajati.. jangan la teerllu ikutkan emosi.. nnti merana diri.. hmmm.. aku xkn kecewakn ayah ngn ibu yg mengharapkan kejayaan aku... ibu, ayah... maafkan sal... sal akn cube wat yg terbaik untuk exam kali ni... sal janji bu.. yahh.. love u so much... u are everytg... love u sooo muchhhh... mmuuaaahhh.....

p/s... go.. go.. sal... u can do it...

10 ulasan:

  1. Bagus2.Lupakanlah prob ngn budak tu. Kita kadang terlupa yang ibu dan ayah menaruh harapan yang tinggi untuk melihat kita berjaya. Papepun Good Luck ya untuk final nie.

    BalasPadam
  2. Good luck untuk Final

    Rindu nyer nak ambik exam Final...

    Time study week ni rasa cam jadi BATMAN je...

    Klu X study... Main Card (Main Cantas bgus utk bdk DIIA) tak pun main PC Games (Main CM lak tu...)

    Then pastu repeat paper... hahahaha..

    Sal... Life is great...

    BalasPadam
  3. tq alang coz wish sal... apepun terima kasih bebyak coz bg sal semangat... insyaallah sal akn wat the best that i can do..

    BalasPadam
  4. tq zonan coz wish gd luck untk sal.... hehhehe.. klakr la zonan... jd batman aehh.. same r ngn sall.. bermati2an time study week tpi klu 3 4 hri sblm exam la... klu x.. hmm.. asyik fikr lambt lgi..."alaaa lambat lgi.." ble dah dkt bru klm kbut.. hehhehhe...

    BalasPadam
  5. Bukan time final exam je Sal..

    Bdk2 lelaki semua last minute.. masuk kelas lambat.. wat assign. lambat... keluar bertenet pun awek tunggu...

    Yg laju.. tido & ngan main bola je...

    Camne pun tu la salah satu 'Kenangan Yang Terindah Dalam Hidup'...

    Good luck sekali lagi....

    p/s Aston Villa draw lg.. X gi Champion League la nampak nyer

    BalasPadam
  6. salam kenal...

    go, go, go u can do that!

    BalasPadam
  7. chaiyok! chaiyok!! bab2 chenta, masaklah problem, sila tolak ketepi kalo nak exam hoccay!!! kena kuatkan semangat!!

    BalasPadam
  8. Salam ziarah. Mungkin ini dapat membantu kita diwaktu gawat sekarang.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    BalasPadam